Top camere de filmat auto – Partea a II a

Intru-cat modelele se schimba de la o luna la alta, acest top este o continuare la articolul postat ultima oara, dar nu contine doar camere FULL HD, ci si HD, calitatea fiind foarte similara.

Au fost analizate si experientele celor care le-au cumparat si folosit… si iti voi enumera lucrurile cele mai importante, pentru a reduce riscul de a face o alegere nepotrivita.

Clasificarea celor 3 camere este data de pret, de la cea mai scumpa recomandare la cea mai ieftina:

(toate camerele au microfon si difuzor incorporat)

1. Camera auto DVR Car Vision A800 – costa 250 de lei

Prima recomandare vine din partea brandului Car Vision si filmeaza FULL HD (1920×1080), are un display suficient, de 2.7 inch care este suficient pentru a vedea ce anume filmeaza.

Functiile importante sunt date de cei 2 senzori: cel de miscare, care declanseaza filmarea la orice miscare realizata in campul de vedere de 120 de grade, si senzorul de gravitatie. Pe langa cei 2 senzori mai ai si o mufa HDMI, foarte utila pentru a vedea filmarile direct pe TV.

Pachetul vine standard cu incarcator, suport si cablu usb dar va trebui sa iti iei si un card microSD, care poate fi de maxim 32 Gb.

Din parerile celor care au cumparat-o, sunetul si imaginea au o calitate exceptionala, dar conform lui Alexandru ar fi o problema cu ciclul de filmare, care se opreste la semafor, desi eu cred ca aceasta problema este data de setarile facute.

a800_01

2. DVR Prestigio RoadRunner 505 – costa 219.99 lei

Aceasta ar fi cea mai buna camera pe care o poti lua din cele 3, pentru ca parerile cumparatorilor arata un singur defect, acela ca nu are nightvision, dar chiar si asa fi

Partile bune includ un display mare, un sistem electronic de ajustare a imaginii care ofera o calitate foarte buna a imaginii si sunetului in care poti vedea numerele masinilor din trafic fara nici o problema.

prestigio_505

3. Car Vision GP308

Daca pretul este cel mai important, la ora actuala aceasta este cea mai ieftina camera pe care o poti lua, dar filmeaza la o calitate HD (adica 1080×720).

La fel ca si prima recomandare, vine tot din partea celor de la Car Vision si desi vine cu un incarcator de masina, bateria este foarte mare, de 800 mAh…ceea ce ar trebui sa iti ofere o autonomie mai mare.

O poti seta sa filmeze in bucla continua si le poti stoca pe un card care sa fie cel putin de clasa 6

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.