Top 3 camere video auto full HD – editia 2016

Un accident auto este un eveniment neplacut in viata oricaruia dintre noi. Si nu vorbesc doar de cele mari, care se soldeaza cu tragedii, ci de cele mici, in care avem de pierdut timp ba pe la politie, ba pe la agentiile de asigurari, ba prin service-uri. Iar din acestea se ramifica alte probleme: ba unul dintre soferi nu isi recunoaste vina, ba agentul de asigurare nu vrea sa plateasca politele, ba politia intarzie ancheta.

Pentru a preveni astfel de situatii, aveti nevoie de o camera de bord care sa filmeze exact ceea ce vedeti si dumneavoastra de la volan. Camera auto a devenit un accesoriu care va usureaza viata si scurteaza timpul destinat cercetarii accidentelor rutiere.

mivue518

Cea mai buna optiune pentru un buget minim este Mio MiVue 518. Este o camera compacta care nu va afecta cu nimic campul vizual atunci cand sunteti la volan, insa va surprinde exact tot ceea ce vedeti si dumneavoastra, datorita lentilei si a senzorului care au o deschidere a unghiului de 140° fara zone moarte. Imaginile sunt filmate in format fullHD si sunt stocate la cea mai mica dimensiune pe un card microSD. De asemenea, aceasta camera auto este dotata cu sensor de socuri si cu GPS.

iUniDashM80

Un plus de tehnologie il aduce camera auto dubla iUni Dash M80 Blackman. Cele doua camere sunt fixate spre fata si spre spatele masinii si sunt legate la ecranul care este, de fapt o oglinda video. Aceasta se aseaza peste oglinda retrovizoare, si asigura atat functia de oglinda, cat si pe cea de ecran. Cele doua camere filmeaza si mod noapte la rezolutie mare.

DODLS460W

Camera auto DVR DOD LS460W beneficiaza de componente de top. Lentila Sharp 6g, senzorul de imagine Sony si senzorul de socuri tridimensional asigura o calitate a filmarii net superioara oricarei camera auto de pe piata.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.