Smailo Duo – Filmari cu 2 camere LIVE

Această camera auto este special creată pentru cei ce transportă călători sau familiilor cu copiii care trebuie să fie în permanenţă cu ochii pe ce se întâmplă atât în exterior cât şi în interior.

cameraduo

Camera auto Smailo Duo este dotată cu două obiective video, câte unul pe fiecare parte, pentru a înregistra simultan ceea ce se întâmplă în faţa autovehiculului cât şi ceea ce se întâmplă în interiorul acestuia.

Această cameră specială este un instrument care nu trebuie să lipsească din microbuzele şi autocarele care transportă călători, vei avea dovada video de necontestat atât în cazul în care eşti implicat într-un accident rutier cât şi în cazul în care unul dintre pasageri provoacă distrugeri în interiorul mijlocului de transport.

Unghiul de filmare pentru camera video frontală este de 140 de grade, iar pentru cea din interior este de 120 de grade, filmările sunt realizate în format HD.

Ecranul de 2.7 inch este împărţit în două, câte o parte pentru fiecare cameră video, astfel poţi fi în permanenţă cu un ochi pe ce se întâmplă atât în exterior cât şi în interior.

În pachetul de livrare producătorul a inclus un încărcător auto, un support de prindere pentru parbriz şi un cablu USB, cardul microSD nu este inclus, camera suportă carduri cu memoria de până la 32 GB.

Cei care au cumpărat camera auto Smailo Duo susţin că aceasta nu rupe gura târgului nici prin construcţie sau caracteristici tehnice, dar nici prin calitetatea imaginilor video.

Smailo Duo nu se adresează oricui, cum spuneam şi la începutul articolului, aceasta este o cameră destinată în principal trasportatorilor de persoane care nu sunt dispuşi să de o sumă mare de bani pe o cameră performantă ţinând cont că aceştia au în general mai multe mijloace de transport.

Pretul?

Preţul este în jur de 350 lei, un preţ mediu care nu justifică lipsurile acestui dispozitiv dar care reflectă singurul lucru pentru care această cameră auto este căutată, si anume înregistrarea video duală.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.