O camera auto buna din toate punctele de vedere

Daca v-ati dorit vreodata sa fi avut vreo proba in cazul unui accident auto care sa va dovedeasca nevinovatia in fata politistilor si a agentilor de asigurari, in mod sigur aveati nevoie de o camera auto.

Camera 2Drive Executive 2DR-DVR30 este martorul ideal pentru astfel de situatii neplacute. Desi este o camera compacta, ecranul cu diagonala de 3 inch va ofera o vizionare cat mai buna a filmarii. Lentilele care filmeaza in unghi de 170 ° va vor asigura ca nu se pierde nici un detaliu, filmarea fiind executata in mod panoramic, iar functia Wide Dynamic Range (WDR) asigura filmarea in cele mai slabe conditii de iluminare, inclusiv noaptea, atunci cand intra in executie functia Night Vision.

Imaginile sunt trecute prin chipset-ul  NTK 96650, un procesor grafic excelent, garantia pentru o calitate superioara a imaginilor si a filmarii. Camera 2Drive Executive 2DR-DVR30 inregistreaza full HD la o rezolutie de 1080p si beneficiaza de un stabilizator electronic de imagine, astfel ca filmarile vor fi clare si nu veti pierde detalii importante si timp incercand sa dati de cap unor imagin cetoase.

Modul foto permite utilizarea dispozitivului in afara vehiculului, datorita bateriei incorporate, pentru efectuarea de poze si filmari pentru documentare in cazul unui eveniment nefericit.

Spatiul de stocare il puteti controla prin atasarea cardului MicroSD HC de 8 GB pe care il veti primi cadou impreuna cu camera. Pe acesta veti putea stoca in jur de 60 de minute de filmare Full HD 1080p. Camera 2Drive Executive 2DR-DVR30 permite atasarea unui card de memorie extern de maximum 32 GB.

ecran2drive

Celelalte accesorii incluse in pachetul camerei 2Drive Executive 2DR-DVR30 sunt un incarcator auto, suportul de parbriz specific si un cablu micro USB pentru descarcarea inregistrarilor in calculator.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.