Mio MiVue 358 – o camera video auto de calitate

Cei de la Mio au scos pe piaţă o camera auto care se încadrează cu brio în clasa de top a acestor produse, camera auto iese în evidenţă atât prin calitatea materialelor utilizate la construcţia acesteia cât şi prin tehnologia integrată.

poza_camera_mio

Camera auto DVR Mio MiVue 358 are un design compact, simplu şi plăcut pe care rar îl întâlneşti la o camera auto. Ecranul de 2.4 inch nu este dispus pe o clăpiţă inestetică şi incomodă, el este construit în acelaşi corp cu camera şi îţi oferă posibilitatea să vezi înregistrările video la o claritate uimitoare.

Senzorul camerei video este de 5 megapixeli, filmează la rezoluţie FullHD de 1080p, iar unghiul de filmare este de 120 grade, practic, camera surprinde tot ce se întâmplă în trafic, neexistând nici un punct mort.

Pentru a realiza un film cu urmările unui accident rutier poţi scoate camera auto MiVue 358 din suportul de fixare şi poţi filma în exteriorul autovehicului, acumulatorul de 470 mAh oferindu-ţi o autonomie de filmare de câteva zeci de minute.

Datorită lentilelor speciale şi a senzorului de lumină, camera surprinde un nivel ridicat de detalii chiar şi în cele mai austere condiţii de lumină.

De acum nu trebui să-ţi mai faci griji că te vei trezi într-o zi cu maşina avariată în parcare, camera auto Mio MiVue358 are inclusă funcţia Parking Mode prin care camera începe să filmeze automat în cazul în care senzorul de mişcare detectează mişcări în faţa autovehiculului.

În pachetul de livrare, pe lângă camera auto, vei mai găsi un încărcător auto şi un suport de prindere pe parbriz. Cardul microSd pe care vor fi stocate înregistrările va trebui achiziţonat dintr-o sursă externă, precum şi cablul HDMI prin intermediul căruia vei putea conecta camera la un televizor.

Preţul camerei auto Mio MiVue358 este unul pe măsura construcţiei şi a caracteristicilor tehnice, camera costă în jur de 600 lei ceea ce nu este chiar ieftin, dar, în comparaţie cu celelalte camere auto de pe piaţă, aceasta chiar poate fi considerată „mama camerelor auto”, deci, mai mult ca sigur, nu vei greşi cu nimic dând 600 de lei pe o cameră auto de calitate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.