Cele mai bune 6 camere video auto – TOP

Cu o oarecare reţinere mă hazardez să realizez un top 5 al camerelor video auto de pe piaţă, dar vreau să menţionez de la inceput că acest top este unul cât se poate de subiectiv.

Camerele video auto asupra cărora, cu subiectivism, m-am aplecat şi am decis să le includ într-un astfel de top 5 sunt următoarele: Car Vision H198, Mio MiVue 358, Smailo Duo, Car Vision X60 şi Car Vision K2000.

La realizarea acestui top am ţinut cont de următoarele criterii: preţul, numărul de obiective video, rezoluţia filmărilor şi unghiul de filmare, recunosc că aş fi mai putut include aici o mulţime de criterii care însă ar fi avut menirea să ne dea şi mai multe dureri de cap când ne alegem o cameră video auto.

Top 6 camere video auto:

Locul 1: Daca pretul este cel mai important aspect pentru tine atunci vei vrea sa vezi camera pe care ti-o oferim noi, camera care costa doar 95 de lei si vine cu caracteristici foarte bune pentru acest pret.

HDDvr

Daca vrei sa explorezi si alte optiuni, atunci citeste restul topului:

Locul 6: camera Car Vision H198 –Parerea completa aici

Motivul pentru care am inclus această cameră în topul de faţă îl constituie preţul care este uimitor de mic, de fapt, Car Vision H198, este cea mai ieftină cameră video auto de pe piaţă.

Costă în jur de 200 lei, filmează HD la un unghi de 120 grade şi reprezintă, în opinia mea, cea mai bună alegere pentru cineva care îşi doreşete o cameră auto ieftină.

Locul 5: camera Mio MiVue 358 – Parerea completa aici

Singura cameră auto din acest top 5 care filmează la rezoluţie FullHD se situează doar pe locul 4 datorită preţului mult prea mare pentru funcţiile oferite. MiVue 358 este un produs de top cu un preţ pe măsură, costă 600 de lei.

Locul 4: Smailo Duo – Parerea completa aici

Pe locul 3 al topului se află o cameră duală cu un preţ accesibil, 350 lei, şi cu funcţii interesante care merită luate în considerare atunci când vă alegeţi o cameră auto video.

Locul 3: Car Vision K2000 – Parerea completa aici

Nu este o cameră sofisticată, este simplă, fiabilă şi la un preţ accesibil. Car Vision K2000 cred că este camera auto potrivită oricui, costă 300 lei, filmează HD, are câteva funcţii utile şi stă de minune pe parbriz.

Locul 2: Car Vision X60 – Parerea completa aici

Dintre toate camerele auto video am ales-o campionă pe cea care-ţi va oferi cea mai mare mobilitate, Car Vision X60. Funcţia care m-a dat pe spate la această cameră auto o reprezintă cel de-al doilea obiectiv care poate fi montat oriunde doreşti în interiorul sau, de ce nu, în exteriorul autovehiculului. Preţul este unul măricel, 550 lei, dar cred că şi-i merită din plin, este o cameră auto bine realizată, cu funcţii de top şi finisaje de calitate.

Acestea fiind spuse, îţi doresc drum bun şi să te bucuri din plin de camera auto pe care vei decide să o cumperi.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.