Cea mai buna camera auto in oglinda retrovizoare

Calatoriile sunt o experienta placuta, mai ales atunci cand alegi sa le faci in masina personala. Insa nu toata lumea din masina se bucura de peisajele si de atmosfera din timpul drumului.

Soferul va fi intotdeauna cel care renunta la aceasta bucurie pe durata mersului, avand grija ca cei dragi din masina sa ajunga teferi la destinatie.

cameraretrovizoare

Pentru ca toti cei din masina sa se bucure de aceste momente si pentru a pastra o amintire placuta si durabila a calatoriei, optiunea cea mai buna este o camera video cu monitor tip oglinda retrovizoare. Cu aceasta, puteti filma intreaga calatorie si o puteti adauga la colectia digitala a familiei.

Astfel, puteti revedea intreg traseul parcurs, puteti edita filmarea pastrand cadrele memorabile si arhivandu-le.

Aceasta camera video filmeaza in format Full HD, fiind sensibila inclusiv la lumina farurilor, asa ca nu veti avea probleme pe timpul noptii. Microfonul incorporat va adauga si sunet filmarii dumneavoastra, putand face comentarii asupra traseului sau a diferitelor evenimente pe care le vedeti.

Fiind dotata cu o baterie proprie de 450 de mAh, camera va filma inclusiv dupa ce veti opri masina.

Instalarea acestei camere video de bord nu necesita cunostinte tehnice speciale. Tot ce trebuie sa faceti este sa ii introduceti un card de memorie MicroSD de maximum 32 GB, sa o prindeti pe oglinda retrovizoare din masina si sa ii legati cablul de alimentare in soclul brichetei, precum ati pune un telefon mobil la incarcat. Dupa ce ati facut aceste lucruri, setati limba, data, ora si formatul in care sa fie salvate filmuletele.

Cand va incepe filmarea, puteti fixa obiectivul sa filmeze in unghiul in care doriti dumneavoastra.

Acesta este de tip wide, cu un unghi de filmare de 140 de grade, suficient pentru a captura intregul camp vizual al soferului sau al pasagerului din fata.

Un aspect in plus al acestei camere este ca poate face fotografii chiar in timp ce filmeaza, pentru a pastra instantanee din toate vacantele. Astfel, drumul, momentele si discutiile vor fi imortalizate iar intreaga familie va putea revedea, oricand, imagini din vacantele de vis.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.