Ce tipuri de camere auto există pe piata?

În momentul de faţă piaţa camerelor video auto este una în continuă creştere, cu modele pentru toate buzunarele şi cu tehnologii de vârf integrate în dispozitive din ce în ce mai sofisticate.

Pe lângă camerele auto simple care se prind de parbriz şi filmează doar în faţa autovehiculului mai există şi alte tipuri de camere auto, despre care îţi voi vorbi pe îndelete mai jos.

Camera video auto duală – această cameră video are integrate două obiective video care filmează în acelaşi timp ce se întâmplă în faţa autoturismului cât şi în interiorul acestuia, este ideală pentru cei ce au copiii mici sau pentru cei ce transportă persoane;

Camera video auto duală cu obiectiv detaşabil – minunăţia acestei camere auto o reprezintă cel de-al doilea obiectiv pe care poţi să-l montezi unde binevoieşti. Poţi filma ceea ce se petrece în faţa autovehiculului, dar şi tot ce se întâmplă în autoturism din ce unghi vrei, precum şi în spatele maşinii sau poţi folosi camera secundară pentru funcţia de marşarier.

Cameră video pentru marşarier – camera se montează în bara din spate a autovehiculului şi te ajută la parcări, devenind practic copilotul tău de nădejde. Cu ajutorul acestei camere video poţi parca până şi în cele mai neaccesibile locuri fără a fi nevoie de a doua persoană care să te ghideze.

Camera video ascunsă în breloc– da, ai citit bine, există camere video minuscule ascunse în brelocuri, poţi folosi o astfel de cameră pentru a filma, fără să fii detectat, o altercaţie, un eveniment rutier la care ai luat parte, un poliţist indisciplinat, etc. Fii cu băgare de seamă data viitoare când cineva se joacă insistent cu brelocul prins de chei, s-ar putea să fii filmat fără acordul tău.

Camera auto tip oglindă retrovizoare– practic în locul unei simple oglinzi retrovizoare poţi avea atât o oglindă care să-ţi arate ce se întâmplă în maşină cât şi o cameră video cu un monitor care să-ţi dezvăluie şi să înregistreze ce se întâmplă în afara maşinii.

În viitorul apropriat toate autoturismele vor fi dotate din fabrică cu camere video, aşa că de tine depinde să-ţi dotezi maşina, dacă modelul este unul mai vechi, cu un astfel de gadget.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.