Camera dvr auto dubla – Un must have pentru soferi!

Camera Auto Dubla Cu GPS iUni Dash X3000 Plus este o camera video destinata in special scolilor de soferi sau celor care efectueaza transport de persoane in regim de taxi.

Fiind dotata cu doua camere si microfon, ce inregistreaza traseul parcurs si calatorii din masina, poate servi atat ca material didactic, putand analiza traseul parcurs si eventualele greseli facute, precum si ca proba atunci cand exista evenimente nedorite in trafic sau in masina, precum sicane sau neintelegeri cu clientii, inclusiv cele verbale.

cameraautodubla

Cu o camera de bord precum iUni Dash X3000 Plus va puteti dovedi nevinovatia atunci cand sunteti acuzat pe nedrept sau cand aveti parte de clienti recalcitranti. De obicei, oamenii devin mai linistiti si mai calculati atunci cand li se spune ca sunt filmati.

Aceasta camera de bord este dotata si cu antena si senzor GPS, un element foarte important in probarea nevinovatiei, stabilind exact timpul si locul evenimentului. Acesta adauga coordonatele de timp si spatiu in filmarea dumneavoastra, transformand filmarea in proba de nerefuzat, in cazul in care se ajunge la Politie sau in instanta.

Montarea camerei Auto Duble Cu GPS iUni Dash X3000 Plus este foarte simpla si nu necesita cunostinte de specialitate. Trebuie sa o fixati in suportul cu ventuza pe care ulterior il veti prinde in parbriz. Introduceti un card de memorie de maximum 32 GB pe care vor fi stocate inregistrarile filmate de-a lungul zilei. La prima pornire a camerei, pe cardul de memorie va fi copiat si un mic program ce va va ajuta sa vizualizati filmuletele pe un computer. Filmarile sunt facute in format Full HD, cu obiective de tip wide, cel frontal inregistrand in unghi de 140 de grade, iar cel din spate in 120 de grade.

Sunetul din habitaclu si pozitia pe harta vor fi inregistrate pe filmare datorita microfonului incorporat si a senzorului GPS. Pentru vizionarea inregistrarilor, camera dispune si de un ecran LCD. Alimentarea se face de la soclul brichetei autovehiculului. Setarile sunt pastrate datorita unei baterii Lithium – Ion incorporate.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.