Camera de bord ieftina Car Vision

Camera auto DVR Car Vision H198 este special creată pentru maşina ta, este compactă, cu dotări decente şi costă foarte puţin fiind alegerea perfecta pentru cei cu un buget redus dar care vad beneficiile in a avea o camera video montata pe bordul masinii, dupa cum zic si cei care au cumparat-o.

Înainte de a-ţi vorbi despre uimitorul raport preţ/ calitate vreau să îţi spun câte ceva despre dotările tehnice ale camerei auto DVR Car Vision H198.

Caracteristici

Camera înregistrează tot ce se întâmplă în trafic, în faţa autovehicului tău, în format HD.

Unghiul de filmare al camerei auto DVR Car Vision H198 este de 120 grade, iar filmele şi fotografiile sunt salvate în format AVI, respectiv JPEG şi pot fi vizionate pe display-ul de 2.5 inch al dispozitivului.

Camera are de asemenea inclus un difuzor şi un microfon pentru a înregistra şi a asculta toate convorbirile interesante pe care ceilalţi participanţi la trafic le poartă sau pentru a surprinde momentul în care eşti tras pe dreapta, fără motiv, de către un poliţist sârguincios şi încerci să înţelegi de ce, din toţi şoferii, te-a tras pe dreapta tocmai pe tine.

Camera suportă carduri microSD cu memorii de până la 32 GB, marea bilă neagră a acestei camere fiind aceea că în pachetul de livrare nu vei găsi un astfel de card de memorie.

Producătorul s-a gândit probabil că la un preţ atât de mic ar fi fost prea de tot să includă şi un card microSD.

Acumulatorul camerei auto este de tip Li – Polymer, de 1050 mAh şi poate fi încărcat în două ore, la priza autovehiculului.

Pe lângă încărcătorul auto, camera auto DVR Car Vision H198, mai are incluse în pachet şi un cablu USB şi suportul de prindere pe parbriz.

Pret si concluzii finale

Vorbeam la început despre raportul preţ/calitate care este nemaipomenit de bun. Cu, aproape 200 lei cumperi o cameră auto decentă, care îşi face treaba acceptabil şi care-ţi poate oferi dovada video de care ai nevoie pentru a scăpa de amendă, pentru a gasi vinovatul in cazul unui accident sau pentru a deveni „vedetă” pe youtube.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.