Cum alegi o camera video auto?

Te afli în căutarea unei camere auto dar eşti indecis, nu deţii prea multe informaţii despre acest segment de camere video şi nici nu ştii cât ar trebui să dai pe o cameră video decentă, de aceea, cel mai bine, înainte de a-ţi achiziţiona un astfel de device, este să te documentezi.

Primul criteriu în funcţie de care ar trebui să-ţi alegi camera auto ar trebui să fie caracteristicile tehnice pe care trebuie să le aibă camera auto.

Spre exemplu, dacă eşti şofer profesionist probabil că vei dori ca dispozitivul să poată filma la fel de bine atât ziua cât şi noaptea, să aibă senzori de mişcare, să nu ocupe mult spaţiu, să filmeze la o rezoluţie cel puţin HD, să aibă un acumulator rezistent şi să fie uşor de utilizat, dar şi elegantă în acelaşi timp.

Pe când, dacă eşti un şofer de ocazie, probabil nu vei ţine cont de senzorul de mişcare sau alte tehnologii de ultimă oră, îţi doreşti o cameră auto simplă, cu funcţii de bază pe care să te poţi baza în cazul în care din neatenţia unora eşti pus într-o situaţie delicată şi ai nevoie de un martor imparţial pentru a stabili vinovatul.

Preţul este alt criteriu important când vine vorba de alegerea unei camere auto, pe piaţă, în momentul de faţă, există camere care pornesc de la 200 de lei şi trec lejer de pragul de 500 de lei.

În general cu cât camera video dispune de mai multe funcţii cu atât preţul este mai mare, însă nu întotdeauna lucrurile stau chiar aşa, de aceea este bine să verifici dacă preţul corespunde cu specificaţiile tehnice, un raport bun preţ calitate fiind oferit în cazul în care caracteristicile tehnice sunt cât mai cuprinzătoare.

Îţi poţi alege camera auto şi în funcţie de numărul de obiective video pe care aceasta le are, precum şi de nenumărate alte aspecte.

Mulţi din cei ce-şi cumpără o cameră auto se orientează mai mult în funcţie de preţ decât în funcţie de performanţe, lucru care nu este rau atat timp cat vrei o camera care sa isi faca treaba . O camera mai scumpa va avea intotdeauna caracteristici mai bune care iti vor oferi o altfel de imagine.

Fii cu băgare de seamă, o cameră auto îţi poate fi de un real folos de aceea este bine să nu faci compromisuri prea mari când îţi alegi una.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *