Camera de bord auto DVR Car Vision X60

x60

Mai multe detalii aici!

Această cameră auto îţi oferă o opţiune pe care nu o s-o mai întâlneşti la nici o altă cameră auto de pe piaţă la momentul actual, dar până să-ţi spun despre ce opţiune este vorba ţin să menţionez că Vision X60 este o cameră Duală, dispune de două camere video, una, cea principală, filmează HD, iar cea de a doua VGA.

Lucrul uimitor de practic la această cameră auto este faptul că cea de-a doua cameră nu este inclusă în aceeaşi carcasă cu cea primară.

Camera secundară este externă, adică o poţi monta frumuşel unde pofteşti fără a întâmpina probleme, iar acest lucru este uimitor, nici o altă cameră auto nu-ţi oferă această posibilitate, practic poţi folosi camera secundară pentru a filma orice parte a autovehicului doreşti.

Poţi folosi camera auto Car Vision X60 pentru a înregistra simultan filmuleţe cu ceea ce se întâmplă în faţa autovehiculului cât şi cu ceea ce se întâmplă în spatele autovehicului, fără să întâmpini probleme, cea de-a doua cameră pentru marşarier sau pentru a supraveghea interiorul autoturismului, nici un unghi nemaifiind considerat „unghi mort”.

Carcasa camerei este solidă, bine finisată conferidu-i camerei auto Car Vision X60 aspectul unui produs premium, care nu irită ochiul şi îi dă interiorului autoturismului un aer modern.

In pachetul în care vei găsi camera auto vei mai găsi şi un cablu USB, un încărcător auto, suportul de prindere pe parbriz precum şi camera secundară.

La capitolul funcţii avansate putem bifa în dreptul camerei auto Car Vision X60 următoarele specificaţii: funcţia de oprire întârziată, funcţia G-senzor, suport Night Vision, senzor de mişcare Pornire/Oprire precum şi funcţia de înregistrare în ciclu.

Utilizatorii camerei video auto Car Vision X60 sunt mulţumiţi de alegerea făcută mai ales datorită mobilităţii şi versatilităţii pe care cea de-a doua cameră video le-o oferă.

Raportul preţ calitate este unul decent, gadgetul auto adresându-se în special celor care doresc o cameră duală de calitate şi cu funcţii avansate.

Vezi pretul exact…

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *