DVR Car Vision X9000 – Camera auto care filmeaza FullHD

Când vine vorba despre calitatea videoclipurilor înregistrate de o cameră auto marea majoritate a acestor dispozitive înregistrează în format HD, zic marea majoritate pentru că mai sunt şi excepţii cum ar fi această cameră auto Duală Car Vision X9000 care filmează în format FullHD.

x9000

Camera este duală, adică are două obiective: unul frontal, de tip Dual lens, care filmează FullHD şi unul pe partea din interior, de tip Single lens, ce filmează HD.

Obiectivul primar este de tip CMOS, cu rezoluţia de 5 megapixeli şi poate înregistra chiar şi în cele mai austere condiţii, filmările din timpul nopţii având un înalt grad de fidelitate şi claritate al detaliilor.

Caracteristica ce nu trebuie să lipsească din specificaţiile niciunei camere auto, înregistrarea în ciclu, este prezentă şi pe Car Vision X9000 şi îţi permite să faci înregistrări de 2, 5 sau 15 minute pe fişier.

La capitolul accesorii incluse în pachetul de livrare producătorul a fost foarte generos şi a adăugat în cutie un încărcător auto, nelipsitul suport de prindere pe parbriz, cablu HDMI şi cablu AV, însă, cum ai ghicit de fapt, cardul microSD va trebui cumpărat independent.

Car Vision X9000 are un ecran de 2.7 inch pe care poţi vizualiza fişierele salvate şi cel mai mare acumulator din clasa aceasta de gadgeturi, cei 800 mAh ai acumulatorului îţi vor asigura o durată mare de filmare.

Cei ce au cumpărat acest device se declară mulţumiţi de performanţele lui, de faptul că filmează excelent pe timp de noapte, de rezoluţia FullHD precum şi de accesoriile incluse.

Dacă ar fi să vorbesc despre un punct slab al acestui dispozitiv acesta ar fi dimensiunile destul de mari, cu timpul însă te vei acomoda cu el.

Preţul camerei auto Car Vision X9000 ajunge până la suma de 600 de lei, un preţ acceptabil ţinând cont că vorbim despre o cameră auto duală care filmează în format FullHD.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *