Camera auto DVR Mio MiVue 338

Vrei să-ţi cumperi o cameră auto, ai făcut câteva cercetări pe internet, prin magazine şi ai ajuns la concluzia că cele cu ecranul pe clăpiţă nu sunt atrăgătoare şi nici chiar atât de uşor de utilizat pe cât ai fi crezut, deci ce cameră auto ai putea alege?

mivue

Vezi mai multe detalii…

Din punctul meu de vedere, alegerea perfectă ar fi camera auto a celor de la Mio: MiVue 338, nu există termen de comparaţie, cel puţin estetic, cu nimic din ceea ce găseşti pe piaţă la momentul actual pe segmentul entry level.

La prima vedere ai impresia că este vorba despre un dispozitiv GPS, dar nu este, camera auto are un aspect plăcut accentuat de ecranul de 2.4 inch şi de carcasa de culoare neagră bine închegată.

Filmările sunt făcute la calitate HD, iar unghiul de filmare este de 120 de grade surprinzând tot ce se întâmplă în faţa autovehicului.

Camera video are rezoluţia de 5 megapixeli şi realizează filmări decente inclusiv în condiţii cu lumină slabă.

Mio MiVue 338 nu este o cameră auto sofisticată, nu oferă funcţii de top, dar contra sumei de 450 lei poţi avea lipit de parbrizul autovehiculului un dispozitiv arătos, bine realizat care-şi va duce cu bine la îndeplinire activitatea pentru care a fost creat şi anume înregistrarea, chiar şi pe timp de noapte, a celor ce se întâmplă în trafic.

Preţul mi se pare puţin cam piperat, dar diferenţa estetică este vizibilă cu ochiul liber, această cameră auto nu „zgârâie retina” precum celelalte produse din gamă, cei de la Mio mizează pe faptul că oamenii vor să utilizeze produse arătoase şi s-ar putea să aibă de câştigat.

Nu vei găsi în cutia camerei auto decât un suport de prindere pe parbriz şi un încărcător auto, de celelalte, cablu USB, card microSD, va trebui să te ocupi personal.

MiVue 338 este alegerea perfectă dacă nu vrei să ai o cameră auto urâtă şi sofisticată, este genul de produs creat special pentru iubitorii de frumos care vor să aibă un dispozitiv care să completeze linia bordului şi să aducă un plus de eleganţă şi rafinament întregului autovehicul.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *