Camera auto DVR Smailo Primo

Smailo Primo este o cameră auto ieftină cu câteva funcţii interesante şi cu o construcţie tipică marii majorităţi a camerelor auto din categoria entry level.

smailo_primo

Nu impresionează prin construcţie, iar faptul că cei ce au utilizat-o susţin că pe timp de noapte camera este aproape inutilă, LED-urile despre care producătorul susţine că sunt infraroşii nu funcţionează, fiind doar de decor, nu face decât să pună camera Smailo Primo într-o lumină proastă.

Pret?

Dacă ar fi să-ţi vorbesc despre bilele albe ale aceste camere, ar trebui să menţionez principala bilă albă care este preţul ce se învârte în jurul sumei de 200 lei, dar preţul, de multe ori, este o armă cu două tăişuri, în cazul de faţă ducându-ne cu gândul la celebra vorbă românească „cât dai atâta face”.

Pe lângă preţul scăzut, Smailo Primo „se laudă” cu câteva funcţii devenite obligatorii în domeniul camerelor auto cum ar fi: detectorul de mişcare (filmarea porneşte automat când senzorul detectează mişcare), filmare pe timp de noapte ( nu trebuie să vă încredeţi în spusele producătorului, camera este la fel de utilă noaptea ca un rezervor gol, cred că au inclus această specificaţie pentru că dă bine), înregistrare continuă (ei, cei ce o produc, spun că în cazul în care spaţiul de stocare este plin camera continuă să filmeze ştergând automat primele fişiere video, în realitate treaba nu stă chiar aşa de bine).

Unghiul de filmare este de 120 de grade, iar rezoluţia filmelor este HD.

Cum este normal camera auto are inclus în pachet un încărcător auto, un suport de prindere pe parbriz şi un cablu USB, dar, cum este la fel de normal, nu are card microSD inclus.

Smailo Primo se adresează celor care nu vor să dea mulţi bani pentru un astfel de dispozitiv, care se mulţumesc cu funcţiile elementare ale unei camere auto şi care nu se află prea mult timp în maşină.

Citeste mai multe detalii aici!

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *