Camera video pentru masina ta – DVR Car Vision K2000

carcam

Vezi mai multe poze aici!

Camera auto DVR Car Vision K2000 îţi poate deveni cel mai bun prieten de drum, martorul tăcut care te scoate din încurcături şi totodată cel ce-ţi garantează că firma de asigurări nu va încerca să te scoată ţap ispăşitor în cazul unui eveniment rutier nefericit.

Filmările în format FullHD sunt salvate pe cardul microSD pe care va trebui să-l cumperi separat pentru că producătorului nu i-a dat prin cap să includă unul în pachet, camera suportă carduri microSD cu capacitatea de până la 32 GB.

Acumulatorul camerei auto este de 500 mAh şi-l poţi reîncărca prin încărcătorul auto inclus în pachet sau la calculator printr-un conector USB, cei ce au cumpărat deja acest produs spun că uitat în priza autoturismului încărcătorul are tendinţa să se supraîncălzească.

În cutia camerei auto DVR Car Vision K2000 producătorul a inclus un încărcător auto, un cablu USB precum şi nelipsitul suport de prindere pe parbriz.

Obiectivul camerei este de tip CMOS şi va înregistra tot ce se întâmplă în trafic chiar şi în condiţii slabe de lumină.

La capitolul funcţii avansate, camera Vision K2000, îţi oferă funcţii ca: Night Vision (indiferent de e noapte sau zi camera auto înregistrează tot ce „vede”), Anti – shake (imaginea va rămâne clară chiar şi pe cele mai năbădăioase drumuri din România), Motion Detection (camera auto va începe să filmeze automat în momentul în care detectează că autovehiculul s-a pus în mişcare),

Cycle – Recording ( înregistrări în buclă de câte 2, 5 sau 15 minute/fişier).

Poţi conecta camera auto la un televizor de ultimă generaţie prin portul HDMI, ca şi în cazul cardului microSD va trebui să cumperi separat cablul HDMI.

Preţul camerei auto DVR Car Vision K2000 este în jur de 300 lei, un preţ pe care-l consider acceptabil şi care reflectă caracteristicile tehnice ale camerei.

Concluzia finala

Cei care au achiziţionat-o s-au declarat mulţumiţi de performanţele acesteia, reproşându-i însă faptul că plasticul carcasei este unul „ieftin” şi încărcătorul auto are tendinţa să se supraîncălzească , în rest este o cameră decentă care îşi merită din plin banii.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile necesare sunt marcate *